Account Bewerken

Indien uw gegeven wijzigen, of zich wenst in/uit te schrijven voor onze mailgroepen, volstaat het om uw profiel te wijzigen.

Uw gegevens kan u wijzigen, wanneer u ingelogd bent, door:
- rechts bovenaan op uw naam te klikken.
- op de pagina dat u dan te zien krijgt, net onder de zwarte menubalk, op het tabblad "edit" te klikken.
- er verschijnen dan 3 subpagina's:
  Account: hier kan u uw wachtwoord wijzigen of een profielfoto uploaden
  Persoonlijke informatie: hier kan u de gegevens, zoals deze vermeld worden op de aansluitingsfiche, controleren en indien nodig corrigeren. Onderaan kan u ook kiezen of uw gegevens voor marketingdoeleinden (zoals acties van onze sponsors) gebruikt mogen worden. Deze gegevens zullen echter onder geen enkele manier worden doorgegeven aan derden.
- onderaan op "Save" klikken om de wijzigingen te bewaren.

Uw Facebook/Linkedin koppelingen kan u toevoegen onder "HybridAuth". Wanneer u voor de eerste keer inlogd via Facebook of LinkedIn, zullen deze koppelingen automatisch toegevoegd worden.

U in/uitschrijven van onze mailgroepen kan, wanneer u ingelogd bent, door:
- rechts bovenaan op uw naam te klikken.
- op de pagina dat u dan te zien krijgt, net onder de zwarte menubalk, op het tabblad "Mailing Lists" te klikken.
- voor elke mailinglist kan u hier kiezen of u dit nieuws wenst te ontvangen of niet.
- onderaan op "Save" klikken om de wijzigingen te bewaren.