Inloggen / Inlogproblemen

Aangezien het systeem vereist dat iedere gebruiker een uniek email adres heeft, kan het zijn dat niet iedereen een mail ontvangt om te kunnen inloggen.

Contacteer ons om na te gaan of u met een geldig email adres geregistreerd staat of om dit te laten wijzigen.

Indien u bij aansluiting u email adres hebt opgegeven van uw Facebook- of LinkedInaccount, kan u ook gebruik maken van de inlogfunctie via Facebook of LinkedIn (popup scherm moet toegelaten worden).

Voor gebruikers die Internet Explorer gebruiken, en proberen in te loggen via Facebook: het kan zijn dat je bij de eerste poging een popup scherm krijgt met ( na het ingeven van uw Facebook gegevens) de melding "Closing ....". U kan dit scherm sluiten en opnieuw op het Facebook-icoon klikken. De tweede maal zou het wel correct moeten verlopen.