Nieuwe winst bij de junioren voor Charlotte Vandenlindenloof te Geel !

Een verslagje van Charlotte zelf :
Afgelopen zondag vonden de laatste veldlopen van januari plaats, in Antwerpen was dit te doen in Geel.
Slechts enkele Abes-atleten trokken naar de Kempen. Hieronder 2 scholieren, niemand minder dan Roos Horrevorst die de eerste 3, die we vaak vooraan zien in de regionale veldlopen, lang in het vizier heeft gehad maar jammer genoeg op een ondankbare 4de plaats is geƫindigd. Wel een zeer goede prestatie! In dezelfde wedstrijd vonden we ook Kaat Vanhove terug aan de start. Na een wat moeilijkere eerste ronde kwam ze nog knap terug en kon ze nog iemand voorbij snellen in de eindspurt, ze eindigde als 10e
2 wedstrijden later kwam juniore Charlotte Vandenlindenloof ook aan de start in een gemengde JSM-reeks. Lang liep ze 2de om dan de ziekte van de voorbije dagen terug te voelen waarbij ze de koploopster moest laten gaan en nog werd voorbij gestoken door een groepje van 4 atleten. Toch kon ze nog bij de Junioren winnen en zo kon ze samen met Linde en Kathy hetzelfde podium als vorige week herhalen. Ook vonden we Sara Baetens terug in de Geelse velden. Jammer genoeg deed ze zelf niet mee wegens een blessure, maar ze zorgde voor goed supporterwerk voor onze deelnemende atleten!
Volgende week staat het provinciaal kampioenschap op de kalender. Hopelijk zien we daar veel Abes atleten die weer prachtige prestaties neerzetten! Tot dan!
Alle uitslagen zijn te bekijken op de site van GEEL

Nieuwstype: