LAATSTE DAGEN : Wie wordt kampioen wafeltjesverkoper ?

Gezocht : topwafelverkopers !

Profiel ? : Jong of oud, lid of sympathisant, competitieatleet of jogger
Kortom : iedereen die de club een warm hart toedraagt !

Wat ? : Lekkere dozen ambachtelijke wafeltjes om je vingers bij af te likken, keuze uit vanille, chocolade , boterwafels met of zonder chocolade ,frangipane ( leverancier van vorig jaar) en de befaamde Lotus mix.

Hoeveel ? : Minstens 1 doos per lid, maximum onbeperkt !!!

Prijs ? : prijs van 6€ per doos van +/- 700g. Lotus mix 7€

Doel ? : De wafeltjesslag is naast het spaghetti event één van de belangrijkste bronnen van inkomsten voor de club. De ingezamelde gelden worden gebruikt voor allerhande activiteiten en investeringen die elk lid ten goede komen. Deze wafeltjesslag, en eigenlijk alle activiteiten die we dit en volgende jaren zullen organiseren, dient ook om gelden in te zamelen voor de afbetaling van onze vernieuwde piste te Edegem , waar van ons als club een behoorlijke bijdrage wordt gevraagd. We gaan er dan ook van uit dat élk lid of sympathisant bereid is hiervoor een kleine inspanning te leveren, en verwachten toch dat ieder lid minstens 1 doos voor eigen verbruik aanschaft.
Beter is uiteraard nog dat de competitiegeest die onze atleten op de piste, in het veld of op de weg etaleren, ook in een soort ‘wafelverkoopwedstrijd’ merkbaar is.

Beloning? : De 10 beste topverkopers krijgen een kleine extra prijs !

Wanneer ? : Enkel de globale bestelbonnen (met gepast geld) moeten worden binnengebracht bij het hoofdsecretariaat( busje of aan Kurt) of bij het jeugdsecretariaat ( Viviane) en dit tussen 1 februari 2018 en ten laatste donderdag 1 maart 2018 !
Nadien zijn bijkomende bestellingen onmogelijk (tenzij er overschot is)
De dozen kunnen worden afgehaald vanaf woensdag 7 maart 2018!

ABES DANKT JULLIE NU AL VOOR DE INZET EN STEUN !

Bijlage: 

Nieuwstype: