Gezocht : handige Harry's en Henriƫtta's !

ABES teert op vrijwilligers, dankzij hun inzet blijft de club draaien en kan iedereen zijn geliefkoosde sport blijven doen aan democratische prijzen.
De ploeg van de 'groendienst' is echter dringend op zoek naar uitbreiding/verjonging.
Slechts een handvol mensen staan vandaag de dag in voor een heleboel taken die dienen te gebeuren... Dit is ondermeer het onderhoud van onze terreinen, snoeien van het groen, regelmatig opfrissen van de kantine, kleine herstellingswerken en nog zoveel meer. Met de huidige ploeg raakt dit werk niet meer gedaan, en zeker in de zomer met een aantal organisaties op onze eigen terreinen is het zeker belangrijk dat alles er piekfijn bijligt.
Vraagt dit een grote inspanning qua tijdsbesteding ? Neen, zij hebben een vast afspraakmoment op woensdagvoormiddag, maar ook op andere dagen wordt er al eens afgesproken om bepaalde zaken aan te pakken.
Bereidwillige medewerkers die deze ploeg willen versterken, mogen naast onze eeuwige dankbaarheid ook rekenen op een uitnodiging op het jaarlijkse medewerkersfeestje.
Voelt u zich geroepen ? Bent u bereid af en toe enkele uurtjes te investeren in ABES ? Bent u handig of een sterke beer ? Dan zoeken wij u !
Kandidaten mogen zich aanmelden bij Hugo op dielenhugo[at]gmail[dot]com
Alvast bedankt !

Nieuwstype: