2 Belgische en 7 Antwerpse titels op BK/PK indoor masters !

Afgelopen zaterdag werd de reeks nationale indoorkampioenschappen afgesloten met de titelstrijd bij de masters, zowel de provinciale als de Belgische titels werden er verdeeld.
Jan Haverhals mocht een Belgische en provinciale titel op zijn reeds rijkgevuld palmares bijschrijven : hij won goud op de 60m horden bij de M50 in 9.86
Hij pakte ook nog eens een 2e plaats op het BK en een provinciale titel in het hoogspringen met een sprong over 1m50
Ook An Cammaerts werd nationaal en provinciaal kampioene, zij won het hoogspringen bij de W45 met een sprong over 1m21. In het verspringen deed ze er nog een provinciale titel bij; met 3m68 werd ze ook 4e in het BK.
Ook Rob Thys mocht het podium op; bij de M35 werd hij 2e in het BK hinkstapspringen met 11m45 en 3e op de 60m horden in alweer een nieuw clubrecord van 9.24, beide prestaties waren goed voor provinciale titels !
Wat gezegd van Gert Eyckmans, die na jaren aandringen éindelijk zijn talenten wil laten zien in wedstrijden, en hoe ! Met zijn sprong van 5m09 werd hij 3e in het verspringen bij de M45, en mocht hij een eerste provinciale titel op zijn palmares bijschrijven !
Tilly Luyckx zien we niet zo vaak meer in wedstrijden, maar als ze deelneemt, doet ze toch nog steeds van haar spreken.... Haar 1500m in 5:46.83 was goed voor een provinciale titel !
Wie er ook steevast bij is op kampioenschappen is Tom Rondas. Tom koos deze keer voor een 800m, hij volbracht deze in 2:16.75 en werd zo 9e bij de M35.
Gefeliciteerd aan alle deelnemers !
De volledige uitslagen kan u hier bekijken.

Nieuwstype: