E!Trail Edegem - 11/06/2017

ABES organiseert avontuurlijke E!Trail door parken en gebouwen i.s.m. gemeente Edegem.

Na een succesvolle editie in september 2016 organiseert ABES nu de tweede editie van de E!-Trail. Ook deze editie werd er nauw samengewerkt met de gemeentelijke diensten. Deelnemers vanaf 12 jaar zullen een aantrekkelijk én avontuurlijk parcours van ongeveer 11 kilometer doorheen Edegemse gebouwen, parken en straten kunnen afleggen.

De E!-Trail is een recreatief parcours zonder competitie. Er is geen winnaar, geen klassement, geen tijdsregistratie en er zijn geen prijzen. Tijdens de manifestatie blijven alle verkeersregels gelden. De start en aankomst organiseren we ook dit jaar op het Gemeenteplein. Het parcours zal ook dit jaar verschillende interessante Edegemse gebouwen bevatten. Wat zeg je bijvoorbeeld van het UZA of van basisschool 't Kofschip? Ook gemeentelijke basisschool Andreas Vesalius en de sportzone Kattenbroek zal je mogen ontdekken. Meer details willen we niet vrijgeven; het mag nog een beetje een verrassing blijven.

Nog wat praktische informatie:
Inschrijven voor de E!Trail zal kunnen tussen 1 april 2017 en 4 juni 2017 en nadien ter plaatse. Inschrijving is verplicht. Prijs voor de inschrijving is 5 euro (ABES leden lopen gratis).
De start is voorzien op 11 juni om 10 uur op het Gemeenteplein.

Check ook onze facebookpagina of de flyer.
Info over de vorige editie: http://www.edegem.be/nieuwsdetail.aspx?id=7332.