E!-Trail Edegem - 10/06/2018

ABES organiseert een avontuurlijke E!-Trail door parken en gebouwen i.s.m. gemeente Edegem.

Na twee succesvolle edities in 2016 en 2017 organiseert ABES nu de derde editie van de E!-Trail. Ook deze editie werd er nauw samengewerkt met de gemeentelijke diensten. Deelnemers vanaf 12 jaar zullen een aantrekkelijk én avontuurlijk parcours van ongeveer 11 kilometer doorheen Edegemse gebouwen, parken en straten kunnen afleggen.

De E!-Trail is een recreatief parcours zonder competitie. Er is geen winnaar, geen klassement, geen tijdsregistratie en er zijn geen prijzen. Tijdens de manifestatie blijven alle verkeersregels gelden. De start en aankomst organiseren we dit jaar voor het eerst op de parking van Sumitomo Drive Technologies – Hansen Industrial Transmissions. Via de Terelststraat kunnen auto’s binnenrijden, fietsers en voetgangers kunnen via de Leonardo Da Vincilaan het terrein op.

Het parcours bevat ook dit jaar verschillende interessante Edegemse gebouwen. Wat zeg je bijvoorbeeld van de oude AGFA site? Vanaf volgend jaar zal dat niet meer bestaan, dus het is nu je kans om er eens binnenin een kijkje te nemen. Ook de voetbalschool Kick-Off! in hangar 44 of de zalen van enkele sportverenigingen in het Fort zijn zeker een bezoekje waard. Heb je de nieuwe bioklas al gezien? Met de E!-Trail ga je dat kunnen ontdekken. In 2018 is het exact 100 jaar geleden dat de eerste Wereldoorlog beëindigd werd en dus kan ons prachtige binnenfort niet ontbreken. Meer details willen we niet vrijgeven; het mag nog een beetje een verrassing blijven.

Een nieuwigheid dit jaar: elke deelnemer krijgt een sportshirt, gesponsord door Pirazzo, Sumitomo Drive Technologies – Hansen Industrial Transmissions, Attent! DVV Verzekeringen en Kick Off Voetbalschool.

Nog wat praktische informatie:
Inschrijven voor de E!Trail zal kunnen tussen 20 april 2018 en 5 juni 2018 en nadien ter plaatse. Inschrijving is verplicht. Prijs voor de inschrijving is 10 euro. ABES -leden betalen enkel 5 euro voor het shirt. Om volledig uit de kosten te geraken, moeten we wel de deelnameprijs verhogen naar 10 EUR, maar hiermee krijg je wel een uniek sportshirt van de E!-Trail te Edegem.
De start is voorzien op 10 juni om 10 uur op de parking van Sumitomo Drive Technologies – Hansen Industrial Transmissions.

Bekijk ook de bijhorende flyer