Joggerswerking

Welkom in het onderdeel van de joggers.

Michel Depril en zijn team van zeer deskundige trainers staan klaar met open armen om jou op hun training te ontvangen. Wil je graag meer informatie over de werking, kan je altijd terecht bij één van de trainers en bij de recreatiesportcoördinator, Michel zelf.

De joggers trainen drie keer in de week: op woensdag is er een intervaltraining, op vrijdag en zondag worden er duurlopen gedaan. Maandelijks wordt er een trainingsschema opgesteld door de trainers. Hierin wordt de training per dag uit de doeken gedaan. De zondagse duurlopen gaan meestal door in park Den Brandt in Wilrijk, maar ook andere, naburige parken worden sporadisch aangedaan.

Naast trainingen wordt er ook georganiseerd naar wedstrijden gegaan. Deze joggings vinden vooral plaats in het Antwerpse, maar ook de andere provincies worden aangedaan. Deelnemen aan verschillende joggings levert punten op voor het Wegcriterium. Voldoende punten levert een mooie huldiging op tijdens het jaarlijkse clubfeest de Nacht van ABES. Deze lijst vind je hieronder.

Bijlage: 

Joggers
DeMeyerPatrick's picture
De Meyer Patrick
Joggers
DeprilMichel's picture
Depril Michel
(Recreatiecoördinator)
Joggers
DielenHugo's picture
Dielen Hugo
Joggers
GeensLeo's picture
Geens Leo
Joggers
MulkersGoedele's picture
Mulkers Goedele
Joggers
Roels Els