Skip links

Abes INTRAclub 2021!

De inschrijvingen zijn afgesloten!

Hou je mailbox en de website in de gaten voor meer info.

Beste atleten,

voor het tweede jaar op rij is de Beker Van Vlaanderen (“den Interclub”) geannuleerd. Na de herenoverwinning, reeds twee jaar geleden, stond iedereen te springen om in een hogere afdeling te tonen wat we waard waren, maar helaas besliste Corona er anders over. Ook de allereerste voorziene gemengde interclub (M/V) laat nog steeds op zich wachten.

Om de pil te verzachten en om dat unieke groepsgevoel van zo’n Beker Van Vlaanderen toch nog eens proberen op te roepen, organiseren we op zaterdag 8 mei van 13u tot 17u (tijdsschema bij benadering) de eerste editie van de “Abes INTRAclub”!

Het concept: alle wedstrijdatleten met een geldig VAL-nummer voor dit seizoen vanaf cadet (m.a.w. iedereen die de eer heeft selecteerbaar te zijn voor de échte interclub)  kan zich inschrijven voor een mini-meerkamp van 100 m – verspringen – kogelstoten- 1000 m (alle disciplines verplicht af te werken behoudens kwetsuren opgelopen tijdens de wedstrijd).

Naargelang het aantal ingeschreven atleten zal de immer onschuldige hand van de hoofdjury 2 of meer gemengde ploegen samenstellen (gemengd in geslacht én categorie) die het tegen elkaar zullen opnemen. Op het einde van de debatten worden alle prestaties gequoteerd via de meerkamptabellen (per categorie) en roepen we de winnende ploeg uit tot de eerste (en hopelijk enige) Abes-Intraclubkampioen!

Inschrijven is verplicht via dit formulier voor maandag 3 mei! Alle communicatie verloopt via e-mail. De wedstrijd is Corona-proof aangezien we werken met de toegestane trainingsbubbels van 10 en we géén publiek toelaten.

Schrijf snel in, begin alvast te werken aan je mindere disciplines en houd je mailbox en onze website in de gaten voor verdere informatie!

Leave a comment