Skip links

Bestuur

Het ABES Bestuur

Vacant

VOORZITTER

Op dit moment werkt ABES zonder voorzitter. Voel jij je geroepen om mee de kar te trekken?
Mail ons op:
info@abes-edegem.be

Kurt De Raeymaeker

SECRETARIS

Kurt is onze secretaris. Hij zorgt voor alle clubadministratie, voor de inschrijvingen van onze atleten (ledenbeheer) en volgt alle laatste nieuws vanuit de federatie op. Hij is dus het aanspreekpunt voor de VAL en daarnaast doet Kurt ook de boekhouding. De gemeentelijke subsidies en die van de federatie volgt Kurt ook op.

Tim Bal

MATERIAAL & TERREIN

De piste moet er natuurlijk een beetje netjes uitzien. Tim houdt het overzicht op het groendienst-team en zorgt ervoor dat alle materialen op tijd vernieuwd worden.

Benny Bicker

PUBLIC RELATIONS

Een vereniging is niets zonder sponsors. Hier komt Benny in zicht: hij houdt contact met grote en kleine sponsor en zoekt naar nieuwe bronnen van inkomsten. Daarnaast behoudt Benny het overzicht op alle kledij. Als je een vraag hebt over kledij: één adres!

An Cammaerts

JEUGDCOÖRDINATIE

Naast atlete en trainster te zijn, heeft An de sportieve leiding in handen. Zij zorgt dat vooral de jeugdwerking vlotjes draait.

Rob Thys

DISCIPLINECOÖRDINATIE

Rob is al jarenlang een fervent beoefenaar van de atletieksport, heeft een grote passie voor het lopen en veel liefde voor de club. Zijn creatieve inbreng is een grote meerwaarde voor ABES. Hij zet zijn tanden in de coördinatie van de disciplinegroepen binnen de club.

Patrick De Meyer

RECREATIECOÖRDINATIE

Patrick heeft recent de fakkel van Michel overgenomen en zet zich de komende drie jaren aan de coördinatie van de recreatiegroep. Hij loopt al verschillende jaren mee op ABES, en kent het ABES leven erg goed!

Ernst A. De Bruijn

RAADSLID

Na verschillende jaren de financiële regelingen te hebben opgevolgd, is Ernst nu de raadsman van dienst. Zijn wijze woorden kunnen we vaak gebruiken. 

Marcel Bal

ERE-VOORZITTER

Jarenlang was Marcel materiaalmeester en in vele gevallen ook het gezicht van de club. Je kon hem zo goed als altijd op ABES vinden. Was het niet om iets te herstellen of te onderhouden, dan was het wel om te genieten van de mooie locatie of om te praten met atleten of trainers. In 2013 is Marcel helaas veel te vroeg overleden na een slepende ziekte. Het bestuur kroonde hem postuum tot ere-voorzitter, een teken van respect voor Marcels jarenlange inzet voor ABES.

Leo Vanden Broeck

ERE-VOORZITTER

In 1993 werd Leo voorzitter van ABES. Het toenmalige bestuursteam met Leo aan kop zette ABES sportief op de kaart. ABES beleefde onder Leo verschillende hoogtepunten. Toen hij in 2000 de fakkel doorgaf, werd Leo benoemd tot ere-voorzitter.

Ook de vaste medewerkers bekijken?

Meer informatie