Skip links

corona update na overleg 5 maart

Beste leden
Op het overlegcomité van vrijdag 5 maart zijn er verschillende zaken besloten met betrekking tot sportbeoefening. We overlopen ze hieronder even.
– De regel van 1 hobby per kind blijft behouden. 
– Kinderen onder 13 jaar mogen in groepjes van maximum 25 deelnemen aan georganiseerde buitenactiviteiten zoals trainingen en kampen. Concreet betekent dit dat de atletiektrainingen voor de jeugd (KAN, BEN, PUP en MIN) opnieuw 2x per week zullen doorgaan. De uren blijven ongewijzigd: 

Kangoeroes: 17.30-18.30
Benjamins: 17.30-18.45
Pupillen: 17.45-19.00
Miniemen: 17.45-19.00

– Er mogen in de paasvakantie dus ook kampen doorgaan met een maximum van 25 deelnemers. Aan het begin en het einde van het kamp zal er een coronatest moeten gebeuren. Hoe we dit praktisch aanpakken, krijgen de deelnemers in de nabije toekomst nog te horen / lezen. We organiseren ons zo dat de ingeschreven deelnemers allemaal kunnen deelnemen.

– Jongeren tussen 13 en 18 jaar mogen met maximaal 10 atleten deelnemen aan een training. Jullie trainer zal je verder inlichten.

– Tenslotte lazen we dat ouders hun kinderen opnieuw mogen aanmoedigen. 1 ouder per kind! 

De deuren van de kantine houden we helaas dus nog even gesloten, maar de toekomst ziet er toch weer wat rooskleuriger uit. 

Stay safe en hou vol!

Het ABES bestuur

Leave a comment