Skip links

Corona update 29/4

BELANGRIJK BERICHT AAN ONZE LEDEN EN SYMPATHISANTEN :

 Corona update 29/4

We krijgen als atletiekvereniging iets meer vrijheid om opnieuw trainingen te organiseren. In eerste plaats organiseren we opnieuw trainingen voor onze discipline-atleten die aan wedstrijden deelnemen en aan de conditietrainingen. Dit natuurlijk onder strikte voorwaarden.

De jeugdatleten en de joggers kunnen we helaas nog niet verwelkomen op de piste. We hopen dat jullie gezond en wel zijn en dat jullie veel blijven bewegen. 

We hopen jullie allemaal snel te zien!

Update 18/4

De verwachte verlenging van de quarantaine is ondertussen beslist. Dat betekent dat onze poort nog zeker gesloten tot en met 3 mei. Volg onze Corona Coaches en blijf bewegen!

Update 4/4

Beste leden, sporters, supporters…
Vanuit het dagelijks bestuur van ABES hopen we dat jullie allemaal gezond en wel zijn. De komende twee weken paasvakantie blijft de quarantaine gelden, dus onze meetings van maart en april en het atletiekkamp zijn geannuleerd. Helaas voor de clubkas, maar de gezondheid van jullie gaat voor.
Neem gerust contact op met je trainer om te horen hoe jij thuis wat kan sporten en in beweging blijven. Adem gezonde buitenlucht in, ga af en toe wat sporten en stay safe!

 

Update 13/3:

De proefmeeting van vrijdag 13 maart zal niet doorgaan en alle jeugd-, discipline- en jogtrainingen worden opgeschort t.e.m. vrijdag 3 april.

Op basis van de adviezen en beslissingen die zowel op nationaal en regionaal niveau zijn genomen, zijn we als club ook genoodzaakt onze verantwoordelijkheid te nemen en volgende moeilijke beslissingen te nemen :

·         De Spaghettidag van zaterdag 21 maart zal NIET doorgaan. We zoeken naar een alternatieve datum in het najaar. Wie reeds betaalde, zal binnenkort terugbetaald worden.

·         De Openingsmeeting van zondag 29 maart komt te vervallen.

Dank voor jullie begrip.

Leave a comment