Skip links

De E!-Trail is back!

Op zondag 17 oktober organiseert ABES in samenwerking met gemeente Edegem de vijfde -jawel, u leest het goed- VIJFDE editie van de meest sfeervolle loop door Edegem: De E!-Trail.

De E!-Trail is een trail run waarbij we passeren langs enkele verborgen plekjes uit Edegem. Niet alleen dat, we lopen ook door enkele schitterende locaties. We wachten nog op de bevestiging van enkele locaties, maar we kunnen nu al enkele grote namen doorgeven…

Zowel start als finish zijn voorzien aan Sumitomo Drive Technologies – Hansen Industrial Transmissions. Dat is dus al Geweldige Locatie – jaja, mét hoofdletter hier! – nummer 1! Een andere Geweldige Locatie bevindt zich in Edegem centrum: de kleuter- en lagere school De Link! Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan nog een klepper van formaat: de voormalige site van Beerschot TC in de Hovestraat, schuin over de Basiliek. Veel mensen weten het niet eens zijn, maar wij kunnen nu al zeggen dat je je ogen niet kan geloven hoe mooi het daar is! Misschien nog eentje om af te sluiten? Wat denk je van het oude instructiezwembad? Toch ook een Geweldige Locatie, niet?

Bon, niets houdt je dus nog tegen om in te schrijven!
Alle info vind je op de pagina van de E-trail.

Veel succes!

Leave a comment