Skip links

Groot onderhoud!

Er is de laatste weken danig hard gewerkt op en rond de ABES piste. Het groen op de parking had de laatste jaren al flink zijn best gedaan, maar het werd eens dringend tijd om wat bij te snoeien. Twee grote groencontainers zijn al volledig gevuld en donderdag komt er een derde. Het was precies eens nodig, zo’n groot onderhoud.
Dirk, Patrick, John, Simonne, Tim en Hugo hebben op woensdagen en donderdagen hun handen vol gehad met het terugdringen van de bijna ondoordringbare struikenmassa’s. Helaas geen Schone Slaapster achter de doornstruiken.
De parking was echter nog maar het begin. Ook het groen rond de piste en rond het werpersveld moet nog een dringende trimbeurt krijgen. De kogelstand ga je binnenkort niet meer herkennen: met een fris kleurtje gravel erop kan er weer lekker gekogeld worden. Dat is voor volgende weken…

Leave a comment

  1. Thank you, I have just been looking for information about this topic for ages and yours is the greatest I have discovered so far. But, what about the conclusion? Are you sure about the source?