Skip links

KVV + PK Masters

Niet alleen de profatleten moesten dit jaar laat pieken (WK in Doha nvdr), ook de masters hebben elk seizoen een late afspraak met titels en medailles. Op zaterdag 21 september vaardigde Abes 5 habitué’s en 1 (tamelijk) wit konijn af voor het KVV en PK masters te Deinze.

Jan Haverhals opende de debatten in het hoogspringen met Vlaams en Provinciaal zilver bij de M55, 1 m40 was zijn prestatie.

Tom Rondas, aan zijn laatste wedstrijden als M35 bezig rondde ‘s morgens de 800 in 2.19.71, goed voor de Provinciale titel.

Met een seizoensbeste van 10m17 wist Gert Eyckmans bij de M50 tweede Vlaams en 1ste Provinciaal te worden.
In het verspringen herhaalde hij deze prestaties, ditmaal met 5m20. Gert blijft zich sinds zijn debuut amper 2 jaar geleden steeds weer in de medailles springen.
Op de 400 horden kwam Rob met grote ambities aan de start, maar kon ze uiteindelijk niet helemaal waarmaken. Vlaamse en Provinciale titels bij de M40 (als enige deelnemer?!) werden wel behaald in 58.91.

Met Tom Rondas M35 en Jacky Banzadio M40 hadden we twee deelnemers op de 200 meter. Tom liep naar een bronzen Vlaamse medaille in 27.21 (masters-PR voor Tom) en Jacky snelde naar 25.37 (seizoensbeste).

En dan het voornoemde witte konijn nog?! Na een toffe teambuilding op het BK estafetten besloot Benny Bicker (M45) voor de derde keer dit seizoen de spikes te strikken voor een pistewedstrijd. Op de 1500 m liep hij naar een seizoensrecord van 4.56.63 én naar de Provinciale titel. Hij mag zichzelf dus aankondigen op de komende Nacht van Abes!

Proficiat aan alle atleten en bedankt aan de supporters en aanwezige trainer!

Leave a comment