Skip links

@abesedegem
 • Op zondag 25 september was het ‘Hove Loopt’ ten voordele van Oekraïne. Er waren individuele alsook team wedstrijden. 4 Abes-ploegen tekenden present en leverden onderlinge strijd, maar beleefden vooral een leuke middag en droegen zo bij aan dit goede doel ! 💪👏
  1 dag ago
 • Onze Abesjeugd blijft scoren!!
Op het Nationaal Jeugdcriterium in Nijvel (het officieuze BK voor jeugdatleten) won Floris de 60m horden én werd hij derde in het verspringen!!
Alek werd (als eerstejaars!) knap 5de op de 1000m!
Proficiat jongens!!!
💪👏👍🏆🤩
  3 dagen ago
 • Finale Beker Van Vlaanderen in Ieper vandaag! De Abesmeisjes pupillen en miniemen geven vandaag het beste van zichzelf onder de deskundige leiding van @_silke_daems_, @dg.mats en @fedde.eyckmans.
Volg alle resultaten van deze laaaaange dag (600 deelnemers 🤯) op atletiek.nu en in ons verhaal!
#forzaabes
  4 dagen ago
 • Vlaamse mastertitels voor @gerteyckmans (verspringen én hoogspringen) en Rob (110m horden) in Brugge afgelopen weekend.
In Kortrijk werd junior @ward.hendrix 7de op de 5000m in een nieuw PR en broer @flor_hendrix 15de op de 400m. @fedde.eyckmans_ werd 4de in het hinkstapspringen en belofte @_silke_daems_ 7de op de 400m.

Een week eerder zagen we de cadetten en scholieren aan het werk in Lebbeke: @zoe.willemyns miste twee keer op een haar de finale van de 100 en de 200m. @dg.mats pakte een PR in het hinkstapspringen en @tibo14085 deed hetzelfde op de 110m horden. Elias en @helenawinters2 kwamen in actie op resp. de 400m en 100m én ver.

Alle resultaten op atletiek.nu en de nieuwe tussenstand van de Zomerspike op onze site!
  6 dagen ago
 • Finale Antwerps Jeugdcriterium afgelopen zondag op Abes.
Slecht weer, maar goede prestaties!
Proficiat aan alle dappere atleten, de minstens even straffe supporters én uiteraard alle organisatoren en medewerkers!!! 👏👏💪💪💪🏆🏆
  1 week ago
 • En nog een weekendje kampioenschappen! Zaterdag Vlaams kampioenschap masters in Brugge met @gerteyckmans en Rob.
Zondag trekken de juniors en beloften naar Kortrijk voor het BK. Succes aan @_silke_daems_, @fedde.eyckmans_, @ward.hendrix en @flor_hendrix !!
  2 weken ago
 • Na twee jaar online vieringen, kunnen we onze kampioenen en medewerkers eindelijk weer in levende lijve in de bloemetjes zetten tijdens een échte Nacht van Abes! 
Receptie🥂 + diner🍽️ + huldiging🏆+ Special Act🤷 + DJ😎

Hou de datum alvast vrij: zaterdag 26 november. locatie: Kontich.

Meer info volgt spoedig!
  2 weken ago
 • Nog spectaculairder marathonnieuws! @lisavanrompay haalde zomaar even het podium in Antwerpen! Ze werd derde vrouw in 3u7min55sec!!
Proficiat!!
📷@marliesvermeeren

#antwerpmarathon
#addictstorerunning
  2 weken ago
 • Abessers op de Antwerp (halve) marathon gisteren ! @tilly_luyckx sloot haar loopcarrière af met een geslaagd marathondebuut, de cirkel is rond! Proficiat aan alle andere Abes-deelnemers!
📷@_silke_daems_

#antwerpmarathon
  2 weken ago
 • De laatste pistekampioenschappen komen eraan, te beginnen met het BK voor cadetten en scholieren. Morgen en overmorgen supporteren we voor @helenawinters2, @dg.mats, @tibojarvis, Elias en @zoe.willemyns !!
Alles te volgen via atletiek.nu, zelfs met livestream!
  3 weken ago
 • ABES & ADDICT STORE GIVEAWAY ! We hebben nog enkele Addict waardebons over van onze Topmeeting. Wat moet je doen om er eentje te krijgen ? 1/ Stuur via Instagram een bericht naar ABES. 2/ Post een sportieve foto van jezelf in ABES-outfit en tag @abesedegem en @addictstorerunning . First in, first served !
  3 weken ago
 • Morgen is het zover! Edegem Loopt! Je kan nog inschrijven ter plaatste!
Succes aan alle deelnemers!
@edegemloopt
  4 weken ago
 • "Mooi atletiekvolk" op onze Topmeeting afgelopen zondag. Een lekker weertje zorgde voor een hoop PR's, stadionrecords en zélfs een nationaal Deens record op de 1000 m van @stinatroest!!
Uitslagen op atletiek.nu en een hele hoop professionele foto's op onze Flickr-pagina, te bereiken via onze website, icoontje links bovenaan.

📷@nadia_verhoft
📷@mullensronny
  4 weken ago
 • Bijna geruisloos (waarvoor onze excuses) verbeterde meerkamper @jannesboonen op 13 augustus zijn eigen alle categorieën clubrecord kogelstoten met maar liefst 56 cm en bracht het op 13m78! Proficiat!!

Ondertussen liet hij ook al mooie spurtprestaties zien en wierp hij op onze Topmeeting de discus naar 40m75, 2de Abesser aller tijden!

Op onze site staat een vernieuwde tussenstand van de Zomerspike. De top tien-lijsten worden binnenkort ook aangepast.

Save the date: op 26 november vieren we opnieuw onze kampioenen op de Nacht Van Abes!
  4 weken ago
 • Druk atletiekweekend met vandaag het Provinciaal kampioenschap aflossingen in @turnhoutse_atletiekclub. Een hoop medailles, 1 clubrecord en heel veel Abes-oranje op en rond de piste. Dank aan alle atleten, trainers en supporters. Meer foto's in het verhaal van vandaag.

Morgen iedereen terug present voor onze Topmeeting!!
#forzaabes
@addictstorerunning
  1 maand ago
 • Wist je dat je zondag 2 van de 4 Belgian Rockets, die vorige week nog schitterden op het EK in München, kan komen bewonderen op onze Topmeeting?
  1 maand ago
 • Wist je dat er voor elk podium bij de cadetten en scholieren een mooie medaille én een waardebon van onze sponsor @addictstorerunning klaar ligt ? Maar deelnemen is belangrijker dan winnen, dus we rekenen er op dat al onze competitie-atleten er zondag bij zijn op onze Topmeeting. Schrijf je dus nog snel in ! 🥇🥈🥉
  1 maand ago
 • Het wordt een tikkeltje te warm om te gaan sporten. De jeugdtraining van vrijdag 12 augustus lassen we af.
  2 maanden ago
 • Medewerkers gezocht voor onze meeting van zondag 28 augustus!
We zijn nog op zoek naar mensen die zondag een handje willen helpen tijdens onze meeting. Opbouw 's morgens, meehelpen bij kampnummers, afbraak na de meeting,... .
Hoe meer helpers, hoe korter de shiften en hoe sneller je kan genieten van het aangekondigde mooie zomerweer!

Geïnteresseerden mogen mailen naar benny.bicker@gmail.com

Vele handen maken licht werk!
  2 maanden ago
 • Onze halve fond-coach Tomas pakt in Lier zijn eerste Abes masters-clubrecord! 4.07 op de 1500m, proficiat !
Verder nog mooie abes-prestaties terug te vinden op atletiek.nu!
  2 maanden ago
 • Nog exact 1 maand vóór de meeting.. ondertussen druppelen de inschrijvingen binnen maar velen wachten traditioneel lang. Heel veel geïnteresseerden op zoek naar tegenstand, wacht dus niet langer om in te schrijven, het stimuleert anderen om hetzelfde te doen! https://www.abes-edegem.be/topmeeting/
  2 maanden ago
 • Wespennest gesignaleerd! Uitkijken dus. De brandweer van @lokaalbestuuredegem en @brandweerzonerand_kontich is op de hoogte gesteld!
  2 maanden ago
 • 27 augustus PK estafetten in Turnhout! Ben je cadet of ouder en wil je meedoen? Neem contact op met je trainer of stuur een mail naar rob.thys@telenet.be

Jeugdatleten (pupillen en miniemen) schrijven in via de jeugdtrainers of An.

@turnhoutse_atletiekclub
  2 maanden ago
 • Nu op onze website, een korte samenvatting van het pisteseizoen tot dusver én een eerste tussenstand van de Zomerspike!
De laureaten (ook die van het afgelopen winterseizoen) worden gehuldigd op de Nacht Van Abes! 
Save the date: 26 november 2022!!!!
  3 maanden ago
 • Master Jan neemt momenteel deel aan het WK masters in het Finse Tampere. In het verspringen had hij oa concurrentie van niemand minder dan wereldrecordhouder Mike Powell!!!
Jan klopte zelfs Mike en is zo waarschijnlijk 1 van de zeer weinige Belgen die ooit Mike Powell wisten te verslaan in het verspringen 😜
#wmatampere2022
  3 maanden ago
 • TOP-nieuws voor ABES-leden voor de Top-meeting !
Zonet zijn de inschrijvingen voor de ABES Topmeeting van zondag 28/08/2022 geopend. We willen er uiteraard weer een succes van maken, en rekenen dan ook op àl onze competitieve atleten vanaf cadet om zeker deel te nemen. Teneinde ook deelnemers van andere clubs te motiveren om zich in te schrijven, is het wenselijk dat we snel reeds aan zoveel mogelijk deelnemers zitten. Vandaar deze exclusieve aanbieding voor ABES-leden die zich inschrijven ten laatste op zondag 3 juli : je betaalt GEEN INSCHRIJVINGSGELD. Nadien zullen de normale voorwaarden van toepassing zijn zonder uitzonderingen. Dus aarzel niet, surf onmiddellijk naar https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/37196/ en schrijf je in voor àl je lievelingsproeven. Samen maken we er een succes van !"
  3 maanden ago
 • De flyers voor onze Topmeeting van 28/8 zijn gearriveerd ! Ga je de komende weken naar een wedstrijd ? Neem dan zeker een stapeltje mee en leg ze daar op zichtbare plaatsen. Er liggen er steeds in onze kantine en het secretariaat, en worden steeds aangevuld door @benny_bicker bij wie je steeds een extra hoeveelheid kan bekomen. Wie op 28/08 enkele uurtjes beschikbaar is voor een helpende hand, mag zich nu reeds opgeven ! 🙏🏻
  3 maanden ago
 • Ook drie dappere pupillen jongens in Booischot! Floris, Adam en Tirso gaven in de hitte het beste van zichzelf!
  3 maanden ago
 • Jeugdmeeting in Booischot, onze miniemen girls waren van de partij!!
  3 maanden ago
 • Op zaterdag 3 september gaat de tweede editie van @edegemloopt door. Tof en laagdrempelig sportevent in Edegem. Alle info op onze website!
  3 maanden ago
Op zondag 25 september was het ‘Hove Loopt’ ten voordele van Oekraïne. Er waren individuele alsook team wedstrijden. 4 Abes-ploegen tekenden present en leverden onderlinge strijd, maar beleefden vooral een leuke middag en droegen zo bij aan dit goede doel ! 💪👏
Op zondag 25 september was het ‘Hove Loopt’ ten voordele van Oekraïne. Er waren individuele alsook team wedstrijden. 4 Abes-ploegen tekenden present en leverden onderlinge strijd, maar beleefden vooral een leuke middag en droegen zo bij aan dit goede doel ! 💪👏
1 dag geleden
View on Instagram |
1/30
Onze Abesjeugd blijft scoren!!
Op het Nationaal Jeugdcriterium in Nijvel (het officieuze BK voor jeugdatleten) won Floris de 60m horden én werd hij derde in het verspringen!!
Alek werd (als eerstejaars!) knap 5de op de 1000m!
Proficiat jongens!!!
💪👏👍🏆🤩
Onze Abesjeugd blijft scoren!!
Op het Nationaal Jeugdcriterium in Nijvel (het officieuze BK voor jeugdatleten) won Floris de 60m horden én werd hij derde in het verspringen!!
Alek werd (als eerstejaars!) knap 5de op de 1000m!
Proficiat jongens!!!
💪👏👍🏆🤩
Onze Abesjeugd blijft scoren!!
Op het Nationaal Jeugdcriterium in Nijvel (het officieuze BK voor jeugdatleten) won Floris de 60m horden én werd hij derde in het verspringen!!
Alek werd (als eerstejaars!) knap 5de op de 1000m!
Proficiat jongens!!!
💪👏👍🏆🤩
Onze Abesjeugd blijft scoren!!
Op het Nationaal Jeugdcriterium in Nijvel (het officieuze BK voor jeugdatleten) won Floris de 60m horden én werd hij derde in het verspringen!!
Alek werd (als eerstejaars!) knap 5de op de 1000m!
Proficiat jongens!!!
💪👏👍🏆🤩
Onze Abesjeugd blijft scoren!! Op het Nationaal Jeugdcriterium in Nijvel (het officieuze BK voor jeugdatleten) won Floris de 60m horden én werd hij derde in het verspringen!! Alek werd (als eerstejaars!) knap 5de op de 1000m! Proficiat jongens!!! 💪👏👍🏆🤩
3 dagen geleden
View on Instagram |
2/30
Finale Beker Van Vlaanderen in Ieper vandaag! De Abesmeisjes pupillen en miniemen geven vandaag het beste van zichzelf onder de deskundige leiding van @_silke_daems_, @dg.mats en @fedde.eyckmans.
Volg alle resultaten van deze laaaaange dag (600 deelnemers 🤯) op atletiek.nu en in ons verhaal!
#forzaabes
Finale Beker Van Vlaanderen in Ieper vandaag! De Abesmeisjes pupillen en miniemen geven vandaag het beste van zichzelf onder de deskundige leiding van @_silke_daems_, @dg.mats en @fedde.eyckmans. Volg alle resultaten van deze laaaaange dag (600 deelnemers 🤯) op atletiek.nu en in ons verhaal! #forzaabes
4 dagen geleden
View on Instagram |
3/30
Vlaamse mastertitels voor @gerteyckmans (verspringen én hoogspringen) en Rob (110m horden) in Brugge afgelopen weekend.
In Kortrijk werd junior @ward.hendrix 7de op de 5000m in een nieuw PR en broer @flor_hendrix 15de op de 400m. @fedde.eyckmans_ werd 4de in het hinkstapspringen en belofte @_silke_daems_ 7de op de 400m.

Een week eerder zagen we de cadetten en scholieren aan het werk in Lebbeke: @zoe.willemyns miste twee keer op een haar de finale van de 100 en de 200m. @dg.mats pakte een PR in het hinkstapspringen en @tibo14085 deed hetzelfde op de 110m horden. Elias en @helenawinters2 kwamen in actie op resp. de 400m en 100m én ver.

Alle resultaten op atletiek.nu en de nieuwe tussenstand van de Zomerspike op onze site!
Vlaamse mastertitels voor @gerteyckmans (verspringen én hoogspringen) en Rob (110m horden) in Brugge afgelopen weekend.
In Kortrijk werd junior @ward.hendrix 7de op de 5000m in een nieuw PR en broer @flor_hendrix 15de op de 400m. @fedde.eyckmans_ werd 4de in het hinkstapspringen en belofte @_silke_daems_ 7de op de 400m.

Een week eerder zagen we de cadetten en scholieren aan het werk in Lebbeke: @zoe.willemyns miste twee keer op een haar de finale van de 100 en de 200m. @dg.mats pakte een PR in het hinkstapspringen en @tibo14085 deed hetzelfde op de 110m horden. Elias en @helenawinters2 kwamen in actie op resp. de 400m en 100m én ver.

Alle resultaten op atletiek.nu en de nieuwe tussenstand van de Zomerspike op onze site!
Vlaamse mastertitels voor @gerteyckmans (verspringen én hoogspringen) en Rob (110m horden) in Brugge afgelopen weekend. In Kortrijk werd junior @ward.hendrix 7de op de 5000m in een nieuw PR en broer @flor_hendrix 15de op de 400m. @fedde.eyckmans_ werd 4de in het hinkstapspringen en belofte @_silke_daems_ 7de op de 400m. Een week eerder zagen we de cadetten en scholieren aan het werk in Lebbeke: @zoe.willemyns miste twee keer op een haar de finale van de 100 en de 200m. @dg.mats pakte een PR in het hinkstapspringen en @tibo14085 deed hetzelfde op de 110m horden. Elias en @helenawinters2 kwamen in actie op resp. de 400m en 100m én ver. Alle resultaten op atletiek.nu en de nieuwe tussenstand van de Zomerspike op onze site!
6 dagen geleden
View on Instagram |
4/30
Finale Antwerps Jeugdcriterium afgelopen zondag op Abes.
Slecht weer, maar goede prestaties!
Proficiat aan alle dappere atleten, de minstens even straffe supporters én uiteraard alle organisatoren en medewerkers!!! 👏👏💪💪💪🏆🏆
Finale Antwerps Jeugdcriterium afgelopen zondag op Abes.
Slecht weer, maar goede prestaties!
Proficiat aan alle dappere atleten, de minstens even straffe supporters én uiteraard alle organisatoren en medewerkers!!! 👏👏💪💪💪🏆🏆
Finale Antwerps Jeugdcriterium afgelopen zondag op Abes.
Slecht weer, maar goede prestaties!
Proficiat aan alle dappere atleten, de minstens even straffe supporters én uiteraard alle organisatoren en medewerkers!!! 👏👏💪💪💪🏆🏆
Finale Antwerps Jeugdcriterium afgelopen zondag op Abes. Slecht weer, maar goede prestaties! Proficiat aan alle dappere atleten, de minstens even straffe supporters én uiteraard alle organisatoren en medewerkers!!! 👏👏💪💪💪🏆🏆
1 week geleden
View on Instagram |
5/30
En nog een weekendje kampioenschappen! Zaterdag Vlaams kampioenschap masters in Brugge met @gerteyckmans en Rob.
Zondag trekken de juniors en beloften naar Kortrijk voor het BK. Succes aan @_silke_daems_, @fedde.eyckmans_, @ward.hendrix en @flor_hendrix !!
En nog een weekendje kampioenschappen! Zaterdag Vlaams kampioenschap masters in Brugge met @gerteyckmans en Rob. Zondag trekken de juniors en beloften naar Kortrijk voor het BK. Succes aan @_silke_daems_, @fedde.eyckmans_, @ward.hendrix en @flor_hendrix !!
2 weken geleden
View on Instagram |
6/30
Na twee jaar online vieringen, kunnen we onze kampioenen en medewerkers eindelijk weer in levende lijve in de bloemetjes zetten tijdens een échte Nacht van Abes! 
Receptie🥂 + diner🍽️ + huldiging🏆+ Special Act🤷 + DJ😎

Hou de datum alvast vrij: zaterdag 26 november. locatie: Kontich.

Meer info volgt spoedig!
Na twee jaar online vieringen, kunnen we onze kampioenen en medewerkers eindelijk weer in levende lijve in de bloemetjes zetten tijdens een échte Nacht van Abes! 
Receptie🥂 + diner🍽️ + huldiging🏆+ Special Act🤷 + DJ😎

Hou de datum alvast vrij: zaterdag 26 november. locatie: Kontich.

Meer info volgt spoedig!
Na twee jaar online vieringen, kunnen we onze kampioenen en medewerkers eindelijk weer in levende lijve in de bloemetjes zetten tijdens een échte Nacht van Abes! Receptie🥂 + diner🍽️ + huldiging🏆+ Special Act🤷 + DJ😎 Hou de datum alvast vrij: zaterdag 26 november. locatie: Kontich. Meer info volgt spoedig!
2 weken geleden
View on Instagram |
7/30
Nog spectaculairder marathonnieuws! @lisavanrompay haalde zomaar even het podium in Antwerpen! Ze werd derde vrouw in 3u7min55sec!!
Proficiat!!
📷@marliesvermeeren

#antwerpmarathon
#addictstorerunning
Nog spectaculairder marathonnieuws! @lisavanrompay haalde zomaar even het podium in Antwerpen! Ze werd derde vrouw in 3u7min55sec!!
Proficiat!!
📷@marliesvermeeren

#antwerpmarathon
#addictstorerunning
Nog spectaculairder marathonnieuws! @lisavanrompay haalde zomaar even het podium in Antwerpen! Ze werd derde vrouw in 3u7min55sec!! Proficiat!! 📷@marliesvermeeren #antwerpmarathon #addictstorerunning
2 weken geleden
View on Instagram |
8/30
Abessers op de Antwerp (halve) marathon gisteren ! @tilly_luyckx sloot haar loopcarrière af met een geslaagd marathondebuut, de cirkel is rond! Proficiat aan alle andere Abes-deelnemers!
📷@_silke_daems_

#antwerpmarathon
Abessers op de Antwerp (halve) marathon gisteren ! @tilly_luyckx sloot haar loopcarrière af met een geslaagd marathondebuut, de cirkel is rond! Proficiat aan alle andere Abes-deelnemers! 📷@_silke_daems_ #antwerpmarathon
2 weken geleden
View on Instagram |
9/30
De laatste pistekampioenschappen komen eraan, te beginnen met het BK voor cadetten en scholieren. Morgen en overmorgen supporteren we voor @helenawinters2, @dg.mats, @tibojarvis, Elias en @zoe.willemyns !!
Alles te volgen via atletiek.nu, zelfs met livestream!
De laatste pistekampioenschappen komen eraan, te beginnen met het BK voor cadetten en scholieren. Morgen en overmorgen supporteren we voor @helenawinters2, @dg.mats, @tibojarvis, Elias en @zoe.willemyns !! Alles te volgen via atletiek.nu, zelfs met livestream!
3 weken geleden
View on Instagram |
10/30
ABES & ADDICT STORE GIVEAWAY ! We hebben nog enkele Addict waardebons over van onze Topmeeting. Wat moet je doen om er eentje te krijgen ? 1/ Stuur via Instagram een bericht naar ABES. 2/ Post een sportieve foto van jezelf in ABES-outfit en tag @abesedegem en @addictstorerunning . First in, first served !
ABES & ADDICT STORE GIVEAWAY ! We hebben nog enkele Addict waardebons over van onze Topmeeting. Wat moet je doen om er eentje te krijgen ? 1/ Stuur via Instagram een bericht naar ABES. 2/ Post een sportieve foto van jezelf in ABES-outfit en tag @abesedegem en @addictstorerunning . First in, first served !
3 weken geleden
View on Instagram |
11/30
Morgen is het zover! Edegem Loopt! Je kan nog inschrijven ter plaatste!
Succes aan alle deelnemers!
@edegemloopt
Morgen is het zover! Edegem Loopt! Je kan nog inschrijven ter plaatste! Succes aan alle deelnemers! @edegemloopt
4 weken geleden
View on Instagram |
12/30
"Mooi atletiekvolk" op onze Topmeeting afgelopen zondag. Een lekker weertje zorgde voor een hoop PR's, stadionrecords en zélfs een nationaal Deens record op de 1000 m van @stinatroest!!
Uitslagen op atletiek.nu en een hele hoop professionele foto's op onze Flickr-pagina, te bereiken via onze website, icoontje links bovenaan.

📷@nadia_verhoft
📷@mullensronny
"Mooi atletiekvolk" op onze Topmeeting afgelopen zondag. Een lekker weertje zorgde voor een hoop PR's, stadionrecords en zélfs een nationaal Deens record op de 1000 m van @stinatroest!!
Uitslagen op atletiek.nu en een hele hoop professionele foto's op onze Flickr-pagina, te bereiken via onze website, icoontje links bovenaan.

📷@nadia_verhoft
📷@mullensronny
"Mooi atletiekvolk" op onze Topmeeting afgelopen zondag. Een lekker weertje zorgde voor een hoop PR's, stadionrecords en zélfs een nationaal Deens record op de 1000 m van @stinatroest!!
Uitslagen op atletiek.nu en een hele hoop professionele foto's op onze Flickr-pagina, te bereiken via onze website, icoontje links bovenaan.

📷@nadia_verhoft
📷@mullensronny
"Mooi atletiekvolk" op onze Topmeeting afgelopen zondag. Een lekker weertje zorgde voor een hoop PR's, stadionrecords en zélfs een nationaal Deens record op de 1000 m van @stinatroest!!
Uitslagen op atletiek.nu en een hele hoop professionele foto's op onze Flickr-pagina, te bereiken via onze website, icoontje links bovenaan.

📷@nadia_verhoft
📷@mullensronny
"Mooi atletiekvolk" op onze Topmeeting afgelopen zondag. Een lekker weertje zorgde voor een hoop PR's, stadionrecords en zélfs een nationaal Deens record op de 1000 m van @stinatroest!!
Uitslagen op atletiek.nu en een hele hoop professionele foto's op onze Flickr-pagina, te bereiken via onze website, icoontje links bovenaan.

📷@nadia_verhoft
📷@mullensronny
"Mooi atletiekvolk" op onze Topmeeting afgelopen zondag. Een lekker weertje zorgde voor een hoop PR's, stadionrecords en zélfs een nationaal Deens record op de 1000 m van @stinatroest!! Uitslagen op atletiek.nu en een hele hoop professionele foto's op onze Flickr-pagina, te bereiken via onze website, icoontje links bovenaan. 📷@nadia_verhoft 📷@mullensronny
4 weken geleden
View on Instagram |
13/30
Bijna geruisloos (waarvoor onze excuses) verbeterde meerkamper @jannesboonen op 13 augustus zijn eigen alle categorieën clubrecord kogelstoten met maar liefst 56 cm en bracht het op 13m78! Proficiat!!

Ondertussen liet hij ook al mooie spurtprestaties zien en wierp hij op onze Topmeeting de discus naar 40m75, 2de Abesser aller tijden!

Op onze site staat een vernieuwde tussenstand van de Zomerspike. De top tien-lijsten worden binnenkort ook aangepast.

Save the date: op 26 november vieren we opnieuw onze kampioenen op de Nacht Van Abes!
Bijna geruisloos (waarvoor onze excuses) verbeterde meerkamper @jannesboonen op 13 augustus zijn eigen alle categorieën clubrecord kogelstoten met maar liefst 56 cm en bracht het op 13m78! Proficiat!!

Ondertussen liet hij ook al mooie spurtprestaties zien en wierp hij op onze Topmeeting de discus naar 40m75, 2de Abesser aller tijden!

Op onze site staat een vernieuwde tussenstand van de Zomerspike. De top tien-lijsten worden binnenkort ook aangepast.

Save the date: op 26 november vieren we opnieuw onze kampioenen op de Nacht Van Abes!
Bijna geruisloos (waarvoor onze excuses) verbeterde meerkamper @jannesboonen op 13 augustus zijn eigen alle categorieën clubrecord kogelstoten met maar liefst 56 cm en bracht het op 13m78! Proficiat!! Ondertussen liet hij ook al mooie spurtprestaties zien en wierp hij op onze Topmeeting de discus naar 40m75, 2de Abesser aller tijden! Op onze site staat een vernieuwde tussenstand van de Zomerspike. De top tien-lijsten worden binnenkort ook aangepast. Save the date: op 26 november vieren we opnieuw onze kampioenen op de Nacht Van Abes!
4 weken geleden
View on Instagram |
14/30
Druk atletiekweekend met vandaag het Provinciaal kampioenschap aflossingen in @turnhoutse_atletiekclub. Een hoop medailles, 1 clubrecord en heel veel Abes-oranje op en rond de piste. Dank aan alle atleten, trainers en supporters. Meer foto's in het verhaal van vandaag.

Morgen iedereen terug present voor onze Topmeeting!!
#forzaabes
@addictstorerunning
Druk atletiekweekend met vandaag het Provinciaal kampioenschap aflossingen in @turnhoutse_atletiekclub. Een hoop medailles, 1 clubrecord en heel veel Abes-oranje op en rond de piste. Dank aan alle atleten, trainers en supporters. Meer foto's in het verhaal van vandaag.

Morgen iedereen terug present voor onze Topmeeting!!
#forzaabes
@addictstorerunning
Druk atletiekweekend met vandaag het Provinciaal kampioenschap aflossingen in @turnhoutse_atletiekclub. Een hoop medailles, 1 clubrecord en heel veel Abes-oranje op en rond de piste. Dank aan alle atleten, trainers en supporters. Meer foto's in het verhaal van vandaag.

Morgen iedereen terug present voor onze Topmeeting!!
#forzaabes
@addictstorerunning
Druk atletiekweekend met vandaag het Provinciaal kampioenschap aflossingen in @turnhoutse_atletiekclub. Een hoop medailles, 1 clubrecord en heel veel Abes-oranje op en rond de piste. Dank aan alle atleten, trainers en supporters. Meer foto's in het verhaal van vandaag.

Morgen iedereen terug present voor onze Topmeeting!!
#forzaabes
@addictstorerunning
Druk atletiekweekend met vandaag het Provinciaal kampioenschap aflossingen in @turnhoutse_atletiekclub. Een hoop medailles, 1 clubrecord en heel veel Abes-oranje op en rond de piste. Dank aan alle atleten, trainers en supporters. Meer foto's in het verhaal van vandaag. Morgen iedereen terug present voor onze Topmeeting!! #forzaabes @addictstorerunning
1 maand geleden
View on Instagram |
15/30
Wist je dat je zondag 2 van de 4 Belgian Rockets, die vorige week nog schitterden op het EK in München, kan komen bewonderen op onze Topmeeting?
Wist je dat je zondag 2 van de 4 Belgian Rockets, die vorige week nog schitterden op het EK in München, kan komen bewonderen op onze Topmeeting?
1 maand geleden
View on Instagram |
16/30
Wist je dat er voor elk podium bij de cadetten en scholieren een mooie medaille én een waardebon van onze sponsor @addictstorerunning klaar ligt ? Maar deelnemen is belangrijker dan winnen, dus we rekenen er op dat al onze competitie-atleten er zondag bij zijn op onze Topmeeting. Schrijf je dus nog snel in ! 🥇🥈🥉
Wist je dat er voor elk podium bij de cadetten en scholieren een mooie medaille én een waardebon van onze sponsor @addictstorerunning klaar ligt ? Maar deelnemen is belangrijker dan winnen, dus we rekenen er op dat al onze competitie-atleten er zondag bij zijn op onze Topmeeting. Schrijf je dus nog snel in ! 🥇🥈🥉
1 maand geleden
View on Instagram |
17/30
Het wordt een tikkeltje te warm om te gaan sporten. De jeugdtraining van vrijdag 12 augustus lassen we af.
Het wordt een tikkeltje te warm om te gaan sporten. De jeugdtraining van vrijdag 12 augustus lassen we af.
2 maanden geleden
View on Instagram |
18/30
Medewerkers gezocht voor onze meeting van zondag 28 augustus!
We zijn nog op zoek naar mensen die zondag een handje willen helpen tijdens onze meeting. Opbouw 's morgens, meehelpen bij kampnummers, afbraak na de meeting,... .
Hoe meer helpers, hoe korter de shiften en hoe sneller je kan genieten van het aangekondigde mooie zomerweer!

Geïnteresseerden mogen mailen naar benny.bicker@gmail.com

Vele handen maken licht werk!
Medewerkers gezocht voor onze meeting van zondag 28 augustus! We zijn nog op zoek naar mensen die zondag een handje willen helpen tijdens onze meeting. Opbouw 's morgens, meehelpen bij kampnummers, afbraak na de meeting,… . Hoe meer helpers, hoe korter de shiften en hoe sneller je kan genieten van het aangekondigde mooie zomerweer! Geïnteresseerden mogen mailen naar benny.bicker@gmail.com Vele handen maken licht werk!
2 maanden geleden
View on Instagram |
19/30
Onze halve fond-coach Tomas pakt in Lier zijn eerste Abes masters-clubrecord! 4.07 op de 1500m, proficiat !
Verder nog mooie abes-prestaties terug te vinden op atletiek.nu!
Onze halve fond-coach Tomas pakt in Lier zijn eerste Abes masters-clubrecord! 4.07 op de 1500m, proficiat ! Verder nog mooie abes-prestaties terug te vinden op atletiek.nu!
2 maanden geleden
View on Instagram |
20/30
Nog exact 1 maand vóór de meeting.. ondertussen druppelen de inschrijvingen binnen maar velen wachten traditioneel lang. Heel veel geïnteresseerden op zoek naar tegenstand, wacht dus niet langer om in te schrijven, het stimuleert anderen om hetzelfde te doen! https://www.abes-edegem.be/topmeeting/
Nog exact 1 maand vóór de meeting.. ondertussen druppelen de inschrijvingen binnen maar velen wachten traditioneel lang. Heel veel geïnteresseerden op zoek naar tegenstand, wacht dus niet langer om in te schrijven, het stimuleert anderen om hetzelfde te doen! https://www.abes-edegem.be/topmeeting/
Nog exact 1 maand vóór de meeting.. ondertussen druppelen de inschrijvingen binnen maar velen wachten traditioneel lang. Heel veel geïnteresseerden op zoek naar tegenstand, wacht dus niet langer om in te schrijven, het stimuleert anderen om hetzelfde te doen! https://www.abes-edegem.be/topmeeting/
2 maanden geleden
View on Instagram |
21/30
Wespennest gesignaleerd! Uitkijken dus. De brandweer van @lokaalbestuuredegem en @brandweerzonerand_kontich is op de hoogte gesteld!
Wespennest gesignaleerd! Uitkijken dus. De brandweer van @lokaalbestuuredegem en @brandweerzonerand_kontich is op de hoogte gesteld!
2 maanden geleden
View on Instagram |
22/30
27 augustus PK estafetten in Turnhout! Ben je cadet of ouder en wil je meedoen? Neem contact op met je trainer of stuur een mail naar rob.thys@telenet.be

Jeugdatleten (pupillen en miniemen) schrijven in via de jeugdtrainers of An.

@turnhoutse_atletiekclub
27 augustus PK estafetten in Turnhout! Ben je cadet of ouder en wil je meedoen? Neem contact op met je trainer of stuur een mail naar rob.thys@telenet.be Jeugdatleten (pupillen en miniemen) schrijven in via de jeugdtrainers of An. @turnhoutse_atletiekclub
2 maanden geleden
View on Instagram |
23/30
Nu op onze website, een korte samenvatting van het pisteseizoen tot dusver én een eerste tussenstand van de Zomerspike!
De laureaten (ook die van het afgelopen winterseizoen) worden gehuldigd op de Nacht Van Abes! 
Save the date: 26 november 2022!!!!
Nu op onze website, een korte samenvatting van het pisteseizoen tot dusver én een eerste tussenstand van de Zomerspike! De laureaten (ook die van het afgelopen winterseizoen) worden gehuldigd op de Nacht Van Abes! Save the date: 26 november 2022!!!!
3 maanden geleden
View on Instagram |
24/30
Master Jan neemt momenteel deel aan het WK masters in het Finse Tampere. In het verspringen had hij oa concurrentie van niemand minder dan wereldrecordhouder Mike Powell!!!
Jan klopte zelfs Mike en is zo waarschijnlijk 1 van de zeer weinige Belgen die ooit Mike Powell wisten te verslaan in het verspringen 😜
#wmatampere2022
Master Jan neemt momenteel deel aan het WK masters in het Finse Tampere. In het verspringen had hij oa concurrentie van niemand minder dan wereldrecordhouder Mike Powell!!! Jan klopte zelfs Mike en is zo waarschijnlijk 1 van de zeer weinige Belgen die ooit Mike Powell wisten te verslaan in het verspringen 😜 #wmatampere2022
3 maanden geleden
View on Instagram |
25/30
TOP-nieuws voor ABES-leden voor de Top-meeting !
Zonet zijn de inschrijvingen voor de ABES Topmeeting van zondag 28/08/2022 geopend. We willen er uiteraard weer een succes van maken, en rekenen dan ook op àl onze competitieve atleten vanaf cadet om zeker deel te nemen. Teneinde ook deelnemers van andere clubs te motiveren om zich in te schrijven, is het wenselijk dat we snel reeds aan zoveel mogelijk deelnemers zitten. Vandaar deze exclusieve aanbieding voor ABES-leden die zich inschrijven ten laatste op zondag 3 juli : je betaalt GEEN INSCHRIJVINGSGELD. Nadien zullen de normale voorwaarden van toepassing zijn zonder uitzonderingen. Dus aarzel niet, surf onmiddellijk naar https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/37196/ en schrijf je in voor àl je lievelingsproeven. Samen maken we er een succes van !"
TOP-nieuws voor ABES-leden voor de Top-meeting ! Zonet zijn de inschrijvingen voor de ABES Topmeeting van zondag 28/08/2022 geopend. We willen er uiteraard weer een succes van maken, en rekenen dan ook op àl onze competitieve atleten vanaf cadet om zeker deel te nemen. Teneinde ook deelnemers van andere clubs te motiveren om zich in te schrijven, is het wenselijk dat we snel reeds aan zoveel mogelijk deelnemers zitten. Vandaar deze exclusieve aanbieding voor ABES-leden die zich inschrijven ten laatste op zondag 3 juli : je betaalt GEEN INSCHRIJVINGSGELD. Nadien zullen de normale voorwaarden van toepassing zijn zonder uitzonderingen. Dus aarzel niet, surf onmiddellijk naar https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/37196/ en schrijf je in voor àl je lievelingsproeven. Samen maken we er een succes van !"
3 maanden geleden
View on Instagram |
26/30
De flyers voor onze Topmeeting van 28/8 zijn gearriveerd ! Ga je de komende weken naar een wedstrijd ? Neem dan zeker een stapeltje mee en leg ze daar op zichtbare plaatsen. Er liggen er steeds in onze kantine en het secretariaat, en worden steeds aangevuld door @benny_bicker bij wie je steeds een extra hoeveelheid kan bekomen. Wie op 28/08 enkele uurtjes beschikbaar is voor een helpende hand, mag zich nu reeds opgeven ! 🙏🏻
De flyers voor onze Topmeeting van 28/8 zijn gearriveerd ! Ga je de komende weken naar een wedstrijd ? Neem dan zeker een stapeltje mee en leg ze daar op zichtbare plaatsen. Er liggen er steeds in onze kantine en het secretariaat, en worden steeds aangevuld door @benny_bicker bij wie je steeds een extra hoeveelheid kan bekomen. Wie op 28/08 enkele uurtjes beschikbaar is voor een helpende hand, mag zich nu reeds opgeven ! 🙏🏻
3 maanden geleden
View on Instagram |
27/30
Ook drie dappere pupillen jongens in Booischot! Floris, Adam en Tirso gaven in de hitte het beste van zichzelf!
Ook drie dappere pupillen jongens in Booischot! Floris, Adam en Tirso gaven in de hitte het beste van zichzelf!
Ook drie dappere pupillen jongens in Booischot! Floris, Adam en Tirso gaven in de hitte het beste van zichzelf!
Ook drie dappere pupillen jongens in Booischot! Floris, Adam en Tirso gaven in de hitte het beste van zichzelf!
3 maanden geleden
View on Instagram |
28/30
Jeugdmeeting in Booischot, onze miniemen girls waren van de partij!!
Jeugdmeeting in Booischot, onze miniemen girls waren van de partij!!
Jeugdmeeting in Booischot, onze miniemen girls waren van de partij!!
Jeugdmeeting in Booischot, onze miniemen girls waren van de partij!!
Jeugdmeeting in Booischot, onze miniemen girls waren van de partij!!
Jeugdmeeting in Booischot, onze miniemen girls waren van de partij!!
Jeugdmeeting in Booischot, onze miniemen girls waren van de partij!!
3 maanden geleden
View on Instagram |
29/30
Op zaterdag 3 september gaat de tweede editie van @edegemloopt door. Tof en laagdrempelig sportevent in Edegem. Alle info op onze website!
Op zaterdag 3 september gaat de tweede editie van @edegemloopt door. Tof en laagdrempelig sportevent in Edegem. Alle info op onze website!
3 maanden geleden
View on Instagram |
30/30