Skip links

PK Hoboken: Titels voor Floris en Louise!

2 titels, 6 overige podiumplaatsen én een karrenvracht PR’s, dat was de balans na het Provinciaal indoorkampioenschap van de jeugd in Hoboken.

Floris won het verspringen bij de benjamins met 3m81 én met ruime voorsprong op de nummer twee.

Louise haalde het bij de miniemen op de 60 meter in 8.55, tevens goed voor een 2de Abes-prestatie aller tijden. Het clubrecord komt zeker in zicht!

De overige podiumplaatsen:
Floris (ben) werd 2de op de  60m in 9.75  (2de Abes-prestatie aller tijden!) en behaalde zo zijn 2de medaille van de middag.

Lenna (ben) wierp haar kogel 5m87 ver, goed voor zilver!

Nina (pup) verpulverde haar PR in de finale van de 60 m horden, liep 11.89 en won zilver. In de finale stonden maar liefst 4 Abes-pupillen!

Louise (min) won ook een tweede medaille en dit op de 60 m horden, ze liep in de finale 10.84 en won brons!

Mats (min) snelde in de 60 m horden naar een bronzen plak in 10.91!

Helena vocht een heroïsch duel uit in het hoogspringen en pakte (als eerstejaars!) het brons in 1m45; het volledige podium sprong die hoogte. Voor Helena uiteraard een PR én een 2de plaats op de Abes-allertijden-ranking.

Zoals gezegd sneuvelden er een hele hoop PR’s bij de meeste van onze atleten en zo ging quasi iedereen tevreden naar huis.

Felicitaties aan alle atleten en grote dank aan de aanwezige trainers en supporters! Speciale vermelding voor An en Kristin die er zo goed als 10 (tien!) uur hadden opzitten in de Sportschuur! De prestaties van onze atleten kunnen alleen maar deugd gedaan hebben.

De volledige resultaten van onze Abes-atleten vindt u hier (dankzij atletiekinfo.be). Let vooral op de groene vermeldingen die duiden op een PR.

Leave a comment