Skip links

Steun ABES in Covid-19 tijden !

De actuele Corona-crisis heeft op eenieders leven behoorlijke gevolgen. Ook als club ervaren we de huidige periode als zwaar, zowel op sportief maar zeker ook op financieel vlak.

2 wedstrijden werden al geannuleerd, de kantine is gesloten, de Wafeltjesslag heeft (nog) geen doorgang kunnen vinden en de Spaghettidag werd geannuleerd, en het is nog maar afwachten of deze later dit jaar nog zal kunnen doorgaan.

Dit terwijl de meeste van onze vaste kosten gewoon blijven verder lopen.

Kan je ABES in deze tijden steunen ? Zeker en vast !

Je kent het wel.. de vraag van de dag ‘Wat zullen we eten vandaag ?’. Of missen jullie de culinaire uitstapjes naar een restaurantje waar je eens iets anders eet dan de traditionele maaltijden thuis?

Dankzij ‘Foodbag’ heb je hiervoor een alternatief, én je steunt er ABES mee.

Via hun site https://www.foodbag.be/nl/home kan je maaltijdboxen bestellen voor 3 of 4 dagen, je hebt keuze uit een gevarieerd menu in 4 stijlen (ook in veggie) en je betaalt in functie van het aantal personen een faire prijs.

Wat krijg je hiervoor ?

  • Een maaltijdbox vol seizoensproducten en ingrediënten van Belgische bodem.
  • Die leveren ze elke week gekoeld aan huis of je kan hem ophalen in één van de afhaalpunten.
  • Je krijgt ook receptenfiches die stap voor stap uitleggen hoe jij de gerechten klaarmaakt.
  • Hun team staat ook elke dag klaar om jou op je wenken te bedienen. Ze zijn bereikbaar via verschillende kanalen en dat zo vaak mogelijk.
  • Last but not least: verse inspiratie dankzij de combinaties en tips van hun Foodbag-chefs.

Je kan kiezen om eenmalig te bestellen, of via een soort abonnementsformule.

Hoe steun je ABES hiermee ? Bij het doorgeven van je bestelling gebruik je de unieke code ‘ABESvzw’. Per ontvangen code storten zij 10€ in de clubkas, zonder dat je zelf iets meer betaalt. Leuk toch ?

Motiveer zeker ook familie of vrienden om hetzelfde te doen ! Let op : deze actie loopt maar tot 21 mei 2020 !

Een andere manier om de club financieel te steunen is Trooper. Deze mogelijkheid bestaat al langer, maar is blijkbaar toch bij heel wat leden nog niet bekend.

Zeker in Corona-tijden waarbij de meeste winkels gesloten zijn, bereikt het online shoppen nieuwe hoogtepunten.

Wist je dat bij je bestelling op je favoriete online winkel ook ABES kan steunen zonder dat het je ook maar 1 cent meer kost ?

De club wist zo al 680€ te verzamelen, maar dit kan nog veel meer worden.

Surf daarom snel naar https://www.trooper.be/abes en geef je online bestelling via deze weg door. Ondertussen zijn heel wat webwinkels aangesloten, zoals Zalando, Coolblue, Bol.com, JBC, A.S Adventure, Takeaway.com etc, en er komen regelmatig nieuwe winkels bij. Allen staan ze een vast percentage van het bedrag van je bestelling af aan de club, en nogmaals, zonder dat het jou meer kost.

Shop je regelmatig online maar denk je er niet altijd aan ? Installeer dan de TrooperBot (via https://www.trooper.be/trooperbot) die je er steeds aan herinnert als je 1 van de deelnemende winkels bezoekt.

Alvast bedankt voor jullie steun !

Leave a comment