Skip links

Zilveren Zondag!

De winterkampioenschappen komen nu in sneltempo op ons af en afgelopen weekend was het dubbel prijs met het BK/KVV meerkamp indoor in Gent en het Vlaams kampioenschap veldlopen in Diest.

In het veld haalde Ninte een schitterende 2 plaats bij de eerstejaars scholieren! Na haar uitstappen in de indoorhal (ook daar zilver op het Vlaams kampioenschap) bond ze dus terug succesvol haar cross-spikes aan. Met het BK in Brussel staat er voor Ninte nog een laatste belangrijke winterafspraak op de agenda.

Junior Ward, hersteld van Corona én z’n examens, werd mooi 15de bij de juniors (9de Vlaams) en belofte Janne eindigde 20ste op de korte cross (15de Vlaams).

In de Gentse indoorhal waren de meerkampers 1 of 2 dagen aan zet. Masters Gert en Rob stonden zondag aan de start van hun vijfkamp (60m horden / ver / kogel / hoog / 1000m) en kwamen met dubbel zilver (Belgisch én Vlaams) naar huis. Gert haalde het podium in de gecombineerde categorie 50+ en Rob werd tweede bij de heren 35/40/45. De beste “springer” was Gert met overwinningen in zowel ver als hoog. Rob begon en eindigde de dag met overwinningen in de 60 m horden en de afsluitende 1000 m.

Proficiat aan al deze toppers!