Skip links

17 oktober - E!-TRAIL 2021!

OOIT AL MEEGEDAAN MET DE E!-TRAIL?

De vijfde editie van de E!-Trail
17 oktober 2021

Dé loop bij uitstek om Edegemse hoekjes en kantjes te ontdekken!

UPDATE: de voorinschrijvingen zijn afgesloten. Wil je nog deelnemen? Geweldig! Kom dan gewoon op 17 oktober naar Sumitomo! 🙂

 

Na vier succesvolle edities organiseert ABES nu de vijfde editie van de E!-Trail. Ook deze editie werd er nauw samengewerkt met de gemeentelijke diensten. Deelnemers zullen een aantrekkelijk én avontuurlijk parcours van ongeveer 5 of 10 kilometer doorheen Edegemse gebouwen, parken en straten kunnen afleggen.

 

De E!-Trail is een recreatief parcours zonder competitie. Er is geen winnaar, geen klassement, geen tijdsregistratie en er zijn geen prijzen. Tijdens de manifestatie blijven alle verkeersregels gelden. De start en aankomst organiseren we dit jaar bij Sumitomo Drive Technologies – Hansen Industrial Transmissions in het centrum van Edegem. Er zijn voldoende parkeerplaatsen en er is een fietsenstalling. Supporters zijn altijd welkom!

 

Het parcours bevat ook dit jaar verschillende interessante Edegemse gebouwen. Wat zeg je bijvoorbeeld van het Meihof of de nieuwe basisschool Blik? Ook de brandweer en Hof Ter Linden mogen een bezoekje verwachten. We lopen door het instructiebad Frank Jespers en ontdekken enkele nieuwe streepjes natuur. Een gevarieerd aanbod met een heleboel te zien!

Nog wat praktische informatie:

Inschrijven voor de E!-Trail kan online met voorinschrijving, maar als je de dag zelf wilt meedoen, kan dat natuurlijk ook. Inschrijving is verplicht. Prijs voor de inschrijving is 5 euro. ABES -leden hoeven niet te betalen. Je keuze voor 5 of 10 km is niet bindend: wil je de dag zelf nog veranderen van loop, dan kan dat sowieso! Betalen kan op rekeningnummer BE02 0682 4867 0540. Zet in de mededeling “E!-Trail 5 / 10 km + naam atleet”

We voorzien ook enkele drankposten op het parcours en aan de finish krijg je nog een reminder en een drankje. De eerste en enige start wordt gegeven om 10:00 uur.

Schrijf je in voor E!-trail
Wil je een zicht op het parcours?

Andere events van ABES bekijken?

Bekijk spaghettidag