Skip links

Lid worden

LID WORDEN BIJ ABES-EDEGEM

Informatie over inschrijven

Iedereen die bij ABES komt trainen moet vanzelfsprekend lid zijn van onze club. Ter kennismaking geven wij de mogelijkheid om aan twee proeftrainingen mee te doen.

Wil je graag komen sporten op ABES?
Neem dan contact op met bestuur@abes-edegem.be of kijk wat rond op onze site. De uren van de jeugdtrainingen kan je vinden via de pagina Jeugdtrainers.

Dit zijn de jeugdcategorieën: KAN vanaf de 5de verjaardag tot en met geboortejaar 2014
BEN 2013-2012 (voorlopige ledenstop)
PUP 2011-2010 (voorlopige ledenstop)
MIN 2009-2008

Belangrijk bericht voor NIEUWE jeugdleden (5 tot en met 13 jaar) voor atletiekjaar 2021-2022!

Vanaf 15/8 kan je je kind inschrijven op de voorinschrijvingslijst op deze website. Wegens het groot aantal geïnteresseerden gaan we ook volgend atletiekjaar niet alle kinderen kunnen laten starten en zullen we dus terug een ledenstop doorvoeren.

Eind september zien we hoeveel huidige jeugdleden hun lidmaatschap willen verlengen en beslissen we hoeveel kinderen er per groep nog bij kunnen. Ons doel is om nog kwaliteit te kunnen leveren en het ook voor de kinderen aangenaam te houden.

Vanaf begin oktober kan je per mail een uitnodiging van de jeugdcoördinator verwachten om je kind aan 2 opeenvolgende proeftrainingen te laten deelnemen. Je kind beslist dan al dan niet lid te worden. Proeftrainingen kunnen dus niet eerder gevolgd worden.

Het officiële atletiekseizoen loopt van  1 november tot  31 oktober.

Discipline- en Recreatie-atleten
CAD 2007-2006, SCH 2005-2004, JUN 2003-2002, SEN 2001 en vroeger, MAS de dag waarop hij/zij 35 jaar wordt

Een atletiekjaar start op 1 november en loopt tot 31 oktober. Ook tijdens de zomermaanden voorzien wij trainingen. Atletiek kan je dus een heel kalenderjaar lang beoefenen!

Lidgeld moet gestort worden op rekeningnummer BE02 0682 4867 0540 op naam van ABES, D’Heldtlaan 30, 2650 Edegem, met vermelding van naam atleet + geboortejaar + eventueel lidgeldformule

Wanneer je een kledingformule kiest, ga dan na het inschrijven naar Winkel zodat je de juiste kledij kan kiezen. Zet in de melding onderaan welke lidgeldformule je gekozen hebt. Dat maakt het voor onze administratie iets makkelijker.

 

Belangrijke info: het Preventief sportmedisch onderzoek.

  • Bij een eerste inschrijving vanaf 1 februari mag er 25 EUR afgetrokken worden van het originele lidgeld. Vanaf het tweede aansluitingsjaar mag er 30 EUR afgetrokken worden van het originele lidgeld.
  • Bij een eerste inschrijving vanaf 1 mei mag er 50 EUR afgetrokken worden van het originele lidgeld. Vanaf het tweede aansluitingsjaar mag er 60 EUR afgetrokken worden van originele lidgeld.
  • Enkel inschrijven voor juli-augustus kan ook en heeft een vaste prijs van 70 EUR. Je wordt dan ingeschreven als recreant.
  • Geen instap voor jeugd (jonger dan 2de jaars min) na 15/8.
  • Het maximum lidgeld voor een gezin vanaf 4 personen bedraagt 400 EUR. Dit geldt enkel op formule A.
Inschrijven