Skip links

Wafeltjesslag en bierkistjesbox

Is jouw wafeltje al gebakken?

Wafeltjesslag en bierkistjesbox 2021

ABES zoekt wafeltjesverkopers én bierproevers!

UPDATE: De inschrijvingen zijn afgesloten. De bestelling kan op de club worden afgehaald vanaf 01 december 2021. De exacte modaliteiten hiervoor volgen later.  

De wafeltjesslag is samen met het spaghetti-event dé belangrijkste bron van inkomsten voor de club. Door Covid-19 kon de spaghetti-dag in 2020 en 2021 helaas niet doorgaan. 

Gelukkig zijn er nog zekerheden in het leven: de WAFELS zijn terug! En we vullen dit jaar aan met BIERKISTEN!

Dus…ben je jeugd of senior, lid of sympathisant, competitieatleet of jogger?  Dit jaar rekenen we terug op jou!

Heerlijke wafeltjes om je vingers bij af te likken, keuze uit zachte vanille- of chocoladewafels, frangipane of voor de eeuwige twijfelaar : de Lotus mix, van alles en nog wat en maar liefst 20 stuks!

Of een houten kistje met Abes logo met daarin 2x75cl Gouden Carolus (classic en tripel)

(tot de voorraad strekt)

Wat kost al dat lekkers?  Voor de Lotus Mix betaal je 8 EUR, voor de wafeltjes (+/- 700g) slechts 6 EUR en voor het kistje met de lekkere biertjes 18 EUR.

 

Waarom nog deze actie in het jaareinde?

De ingezamelde gelden worden gebruikt voor allerhande activiteiten en investeringen die elk lid ten goede komen, inclusief de afbetaling van onze vernieuwde piste. We gaan er dan ook van uit dat élk lid of sympathisant bereid is hiervoor een inspanning te leveren. Beter is uiteraard nog dat de competitiegeest die onze atleten op de piste, in het veld of op de weg etaleren, ook in deze competitie merkbaar is.

 

Want… de 10 beste verkopers mogen op het virtuele podium staan en krijgen een leuke prijs.

 

Hoe gaat alles nu in z’n werk in deze toch nog lichte corona tijden?

Je kan ofwel online bestellen via het bestelformulier op www.abes-edegem.be, ofwel kan je de globale bestelbon mailen naar abes@val.be of binnenbrengen bij het secretariaat (postbus in de kantine) tussen 01 oktober en ten laatste 17 november 2021!

De totale verkoopopbrengst schrijf je vooraf over op rekening BE02 0688 8904 5140 op naam van AST, met vermelding van de naam van de verkoper en hoe je de bestelling hebt geplaatst.(online of via formulier)

 

 

De pdf van de verkopersbonnetjes en de globale bestelbon vind je hieronder.

verkopersbonnetjes
Globale bestelbon om af te drukken
Globale bestelbon - google formulier