Skip links

Wafeltjesslag

Is jouw wafeltje al gebakken?

Wafeltjesslag 2020

De wafeltjesslag is samen met het spaghetti-event dé belangrijkste bron van inkomsten voor de club. Door Covid-19 kan de spaghetti-dag in 2020 helaas niet doorgaan.

 

Dus… Ben je jong of oud, lid of sympathisant, competitieatleet of jogger?  Dit jaar rekenen we nóg meer op jou!

 

Heerlijke wafeltjes om je vingers bij af te likken, keuze uit zachte vanille- of chocoladewafels, boterwafels met of zonder chocolade, frangipane of voor de eeuwige twijfelaar: de Lotus mix, van alles en nog wat en maar liefst 20 stuks!

 

Wat kost al dat lekkers?  Voor de Lotus Mix betaal je 8 EUR en voor al de rest (+/- 700g) slechts 6 EUR per doos.

 

Waarom verkopen we wafeltjes?

De ingezamelde gelden worden gebruikt voor allerhande activiteiten en investeringen die elk lid ten goede komen, inclusief de afbetaling van onze vernieuwde piste. We gaan er dan ook van uit dat élk lid of sympathisant bereid is hiervoor een inspanning te leveren, en rekenen erop dat ieder lid minstens 1 doos voor eigen verbruik aanschaft.

Beter is uiteraard nog dat de competitiegeest die onze atleten op de piste, in het veld of op de weg etaleren, ook in deze wafelcompetitie merkbaar is.

 

Want… de 10 beste verkopers mogen op het virtuele podium staan en krijgen een leuke prijs.

 

Hoe gaat alles nu in z’n werk in deze corona tijden?

Je kan ofwel online bestellen via het bestelformulier op www.abes-edegem.be, ofwel kan je de globale bestelbon mailen naar abes@val.be of binnenbrengen bij het secretariaat (postbus in de kantine) tussen 9 september en ten laatste 9 oktober 2020!

De totale door jou verzamelde verkoopopbrengst schrijf je vooraf over op rekening BE02 0688 8904 5140 op naam van AST, met vermelding van de naam van de verkoper en hoe je de bestelling hebt geplaatst. (online of via formulier)

De bestelling kan op de club worden afgehaald vanaf 21 oktober 2020. De exacte modaliteiten hiervoor volgen later.

 

                               ABES DANKT JULLIE NU AL VOOR DE INZET EN STEUN !

Formulier - De globale bestelbon voor de wafeltjes
Bonnetjes wafels tussen koper/verkoper
Globale bestelbon om af te drukken